Nagradna igra

Pomladni prazniki se nezadržno približujejo, Fridolina pa podarja te pirhe, ki niso prazni (vsebina, kot na sliki, v vrednosti 60 EUR)!

 

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:

 

Zagrabi priložnost za ta dobitek v nagradni igri in sodeluj na naslednji način:

- sledi nam na Instagramu (sledilec si lahko že ali pa nam prični slediti)
- na Instagramu dodaj komentar pod to sliko in na sliki označi dva tvoja prijatelja
- objavi sliko na tvoji Instagram strani s hashtagom @fridolina.si (da lahko preverimo objavo slike, nam prosim dovoli, da postanemo tudi mi tvoj sledilec na Instagramu :-))

Nagradna igra poteka od 05.04.2017 do 11.04.2017 do polnoči. Dobitnik bo izžreban dne 12.04.2017 in bo objavljen na naši spletni strani, FB in na Instagramu. Sodelujejo lahko le osebe, stare nad 18 let. Pravna pot je izključena. Nagradna igra velja le v državi Sloveniji in ni v sodelovanju z Instagramom. Poleg pogojev navedenih tukaj, so veljavni tudi splošni pogoji za sodelovanje v nagradni igri.


12.04.2017 IZID ŽREBANJA V NAGRADNI IGRI

 

Izžrebali smo komentar, ki ga je oddala Tanja Senica (instagram account: tanjasenica). Prosimo, pošljite nam davčno številko in naslov na naš elektronski naslov: info@idea309.com. Hvala!

 

Vsem ostalim se zahvaljujemo za sodelovanje!


Splošni pogoji za sodelovanje v nagradni igri:


Glede na vrsto nagradne igre so lahko poleg splošnih pogojev veljavni tudi dodatni pogoji. Dodatni pogoji imajo prednost pred splošnimi pogoji.

Kršitev splošnih ali dodatnih pogojev v nagradni igri, vplivanje na izid nagradne igre s tehnično manipulacijo, posredovanje napačnih podatkov o osebi ali podobna kršitev vodi k izločitvi iz sodelovanja - tudi h kasnejši izločitvi iz nagradne igre, že po objavi rezultata.

Pravna pot je izključena. Nagrada bo podeljena brezplačno in je ni mogoče izplačati v denarju. Sodelavci podjetja IDEA309 d.o.o. ne morejo sodelovati v nagradni igri. Sodelujejo lahko polnoletne osebe, fizične osebe, ki imajo v času nagradne igre stalno prebivališče v Sloveniji.

Upoštevani bodo le komentarji, ki so bili oddani do poteka nagradne igre in ki izpolnjujejo pogoje, ki so navedeni zgoraj. Ne prevzemamo odgovornosti za manjkajoče, prepozno, nepravilno oddane ali na napačnem mestu oddane komentarje.

Nagrajenca bomo ugotovili z naključnim žrebanjem. Objavili ga bomo na Instagramu pod sliko. 

 

Organizator nagradne igre, podjetje IDEA309 d.o.o., se lahko odloči, da nagrade ne podeli, če število oddanih komentarjev ne bo zadostno ali če bodo oddani napravilno.

 

Organizator nagradne igre, podjetje IDEA309 d.o.o. lahko splošne pogoje posodobi, glede na razvoj nagradne igre.