Pomlad 2024

Pozdravljamo novo pomladno sezono. Kaj je lahko lepšega kot polepšati svoj dom z nekaj barvitimi, zabavnimi in hkrati praktičnimi idejami, ki bodo prinesle dobro voljo, veselje in pomladni duh za vso družino. Letos sva pripravila dekoracije s kroglicami iz filca in lesenimi žličkami, ki sva jih oblikovala v čudovite rožice. Škatlice sva okrasila z izrezanimi rožicami iz Rifle Paper Co. koledarja in ga na ta način reciklirala in ponovno uporabila, iz dekorativne makrame vrvice pa izdelala še cvet za okrasitev večjega pomladnega darila.

 


Lesenim žličkam za enkratno uporabo odrežemo držalo in jih potem kot cvetne liste oblikujemo v obliko rožice. Lepimo jih na košček kartona v dveh nivojih - dveh cvetnih obročih. Na sredino namestimo in prilepimo še kroglico iz filca. Takšna rožica je lahko čudovit okras za praznično mizo in pogrinjek, pomladno stensko dekoracijo.

velika noč pomlad ostern easter decoration dekoration ostereier blumen aus holz löffel
velika noč pomlad ostern easter decoration dekoration ostereier blumen aus holz löffel


Dekorativne bombažne in lanene vrvice v debelini 2 mm so primerne za izdelavo manjših makrame okraskov. Tako lahko na lesen obroček hitro in v nezahtevni makrame tehniki izdelaš cvet. Na podoben način je mogoče izdelati tudi metuljčka ali zajčka. Z makrame okraski lahko polepšaš pomladno darilce.

cvetje makrame tehnika garn buntbox darilo blume macrame pomlad spring


Naši ponudbi kroglic iz filca so se letos pridružili še pirhi iz filca. Če jih uporabimo za pomladno dekoracijo, jih lahko uporabimo za pogrinjek, napeljemo na vrvico in z njimi okrasimo pomladni šopek.

osterhase velikončni zajček pirhi sveče šopek dekoracija osterstrauss easter eggs easter bunny


Škatlice sva okrasila z izrezanimi rožicami Rifle Paper Co. koledarja (iz preteklih let) in ga na ta način reciklirala in ponovno uporabila.

buntbox rifle paper co spring gift darilo škatlica


Za dekoracijo je mogoče uporabiti tudi suho cvetje v pomladnih barvah in iz njega izdelati venček ali šopek.

velika noč ostern osterdekoration easter wreath osterkranz osterhase trockenblumen dried flowers easterbunny spring
velika noč ostern osterdekoration easter wreath osterkranz osterhase trockenblumen dried flowers easterbunny spring


OGLEJ SI TUDI POMLADNE INSPIRACIJE PRETEKLIH SEZON!