Bodi moj Valentin, moja Valentina!

Na Valentinov dan pripravi drobno DARILCE za tvojo ljubezen in priloži prikupno sporočilo na kartici, ki sva jo pripravila.

BREZPLAČNO datoteko (spodaj) najprej shrani na svoj računalnik, nato pa kartice natisni na trši papir in jih izreži.

Na kartico napiši tvoje valentinovo sporočilo in jo priloži k darilcu. Kartico lahko uporabiš tudi za Valentinov meni in jo priložiš k pogrinjku.

fridolina darilna škatla darilne škatle valentin ljubezen love valentines day tassel garn und mehr kaligrafija buntbox calligraphy
fridolina garn und mehr ljubezen valentin valentinov dan valentines day

Speci tudi manjšo slastno tortico ali mafine in vanje zatakni paličice s SRČKI IZ FILCA.


PDF Datoteka za prenos

Download
Valentin_2019.pdf
Adobe Acrobat Document 1.3 MB


FLOW Book LOVE & LIFE

FLOW knjiga LOVE & LIFE je knjiga o prijateljih, družini, ljubljenih. Tudi, če se naši odnosi z njimi včasih nekoliko zapletejo, imamo srečo, da imamo ljudi, ki so vedno z nami in s katerimi delimo naše najbolj cenjene trenutke. In za tiste trenutke, ki niso najlepši, so nasveti filozofov, psihologov in drugih strokovnjakov včasih dobrodošli. Za vse, ki jih tematika zanima in se želijo vanjo poglobiti, jo bolje razumeti - FLOW knjiga LOVE & LIFE je na voljo v naši spletni trgovini.

FLOW magazine FLOW knjigaPoigraj se s ŠTAMPILJKAMI in izdelaj okraske za manjša darilca in nanje odtisni pomladne motive, srčke in ptičke.

žig štampiljka pomlad inspiracije ljubezen love jagoda metulj dojenček baby
kroglice iz filca filc ljubezen love