X-MAS inspiracije 2016

 

Dnevi so vse krajši, ob večerih je hladneje. Ravno prav, da doma na toplem pripravimo vse za prihajajoče praznike.

Poskrbimo za prijetno vzdušje in prijetno praznično počutje na kreativen način. Najlepši čas za ustvarjanje v letu se lahko prične ...

Dodala bova še kakšno inspiracijo, idej je namreč še veliko ... Spremljaj naju!

 

Kakšna pa bo tvoja letošnja praznična dekoracija? SODELUJ s tvojim komentarjem spodaj in se poteguj za čudovito nagrado.

adventni koledar škatlice darilne škatlice škatla xmas buntbox christmas božič otroški

Kako narediti nadvse zanimiv adventni koledar za otroke?

Drobna in izvirna darilca je mogoče skriti v barvne ŠKATLICE različnih velikosti, nanje napisati številke. Več tukaj ...

 

 

adventni koledar škatlice darilne škatlice škatla xmas buntbox christmas božič otroški
KLIK NA SLIKO

Zmeraj le tipične kroglice kot praznični okras? Praznične okraske je mogoče izdelati tudi iz naravnih materialov. Midva sva uporabila lesene kroglice in kroglice iz FILCA. Z debelejšo šivanko nanizaj kroglice na vrvico in jih obesi na leseno palico. Več tukaj ...

KLIK NA SLIKO
KLIK NA SLIKO


Sodobni vzorci in motivi na ŠTAMPILJKAH nas kar vabijo k ustvarjanju in kombiniranju. Primerne so za izdelavo voščilnic, lističev za darilca, ustvarjanje slik. Oglej si nekaj primerov ...

KLIK NA SLIKO
KLIK NA SLIKO

Letos so naju ŠKATLICE popolnoma prevzele. Ne le enobarvne, kombinirane z različnimi barvami osnov in pokrovov so še lepše. Močne in intenzivne barve jim dajejo občutek prestižnosti. Uporabne so tudi še po obdarovanju za drobne skrivnosti in predmete. Priprava darilc je z njimi zelo enostavna. Več tukaj ...

KLIK NA SLIKO
KLIK NA SLIKO

Črna in bela sta odlična kombinacija. Obe barvi sta elegantni  in zato zelo primerni za praznične dekoracije in zavijanje daril.  Več tukaj ...

KLIK NA SLIKO
KLIK NA SLIKO

Pastelna roza, papirji FLOW in bleščice prevladujejo v tej dekoraciji. Košarice so izdelane v tehniki origami iz papirjev, ki so na voljo v revijah FLOW ali knjigi FLOW BOOK FOR PAPER LOVERS. Več tukaj ...

KLIK NA SLIKO
KLIK NA SLIKO

WASHI TRAKOVI so postali nepogrešljivi v kreativnem ustvarjanju. Skoraj si ne znamo več zamisliti zavijanja darilc brez njih. Neskončna možnost kombinacij različnih vzorcev in barv so lahko tvoj navdih pri pripravi daril. 

KLIK NA SLIKO
KLIK NA SLIKO


Komentarji

S tvojim komentarjem o prazničnih inspiracijah 2016 ali o tem kako boš za dekoracijo letos poskrbela ti, lahko sodeluješ v žrebu za nagrado.

Izžrebanca bova nagradila z aktualno knjigo FLOW BOOK FOR PAPER LOVERS Nr. 4.

Žreb bo 10. decembra 2016 in takrat bova nagrajenca objavila na tej spletni strani.

Simona in Rok


10.12.2016 Izid žrebanja: prejemnica nagrade FLOW BOOK FOR PAPER LOVERS 4 je Klementina Kranvogel, ki je oddala komentar dne 23.11.2016.

Prosimo, če nam na naš elektronski naslov info@idea309.com pošljete podatke o naslovu in davčno številko. Vsem sodelujočim hvala za sodelovanje in komentarje. Spremljajte spletno stran Fridolina še naprej! Simona in Rok


Comments: 14
 • #14

  Sandra (Saturday, 10 December 2016 09:58)

  Vau, čudovite stvari in ideje! Ne vem katera stvar mi je najbolj všeč, ampak stvari narejene iz filca, washi trakov in papirja so ena lepša od druge! Dobila sem tudi številne ideje za božična darilca, predvsem med vašimi knjigami. Pri nas doma bo letos zelo lepo in pisano, svetleče in dišeče, od zastavic z washi trakovi, številnih sveč in lučk, do naravne novoletne smrečice in seveda dišečih dobrot iz pečice. Vse bo pripravljeno na prihod naše male princeske, ki nas bo razveselila po novem letu.

 • #13

  NatasaPB (Sunday, 04 December 2016 06:36)

  Glede na mojo obsesijo s papirjem, bo dekoracija povezana z izdelavo snežink, papirnatih cofkov in prazničnih zastavic. Moja punčka Frida bo letos prvič doživljala praznične dni, zato se bomo potrudili tudi z jelko. :)

 • #12

  andreja (Thursday, 01 December 2016 08:41)

  vsekakor bom poskrbela za okrasje iz lesenih kroglic in kroglic iz flica, ker so res fina kombinacija <3 hvala za super ideje. želim vam vesel in ustvarjalen december!

 • #11

  sspela (Wednesday, 30 November 2016 05:38)

  vse bo minimalistično - kar, žal, tudi sovpada s stanjem v denarnici :)

 • #10

  Klara (Sunday, 27 November 2016 10:32)

  Pri nas bo vse pisano. Odkar so otroci pri hiši, se ne moremo odpovedati barvam in bleščicam. Bolk jot se sveti in bolj kot je pisano, boljše je.

 • #9

  Ivi (Saturday, 26 November 2016 07:49)

  Zelo sem nora na washi trakce!! Obožujem ročna dela, nalepkice, rokovnike... super zadeve, ker lahko končno sama naredim čestitke za določene praznike. Dekoracije so nekaj najboljšega za prosti čas in za sprostitev!

 • #8

  Anja (Saturday, 26 November 2016 05:44)

  Vsec so mi škatlici na 101 nacin.

 • #7

  Kaja (Saturday, 26 November 2016 04:10)

  Definitivno kombinacija pobarvank s črno-belimi washi trakovi. Super ideja!

 • #6

  Barbara (Thursday, 24 November 2016 05:32)

  Meni so všeč okraski iz filca in lesene kroglice. Res super prekrasni naravni topli materiali, ki poskrbijo za lepši dom.
  Imeli bomo lep advetni venček in kakšen suh šopek.

 • #5

  Klementina Kranvogel (Wednesday, 23 November 2016 13:58)

  Obožujem origami. Letošnji prazniki bodo vsekakor polni papirnatih figuric, ki še navdušujejo našega šest mesečnega člana. Moji Flow knjigi že primanjkuje veeeliiikooo listov. ;) Origami v kombinaciji nostalgije - prečudovit.

 • #4

  Neja Drame (Sunday, 20 November 2016 08:23)

  Imate zelo lepe ideje in super je malo pobrskati, da te prešine val ustvarjalnosti. Letos bo moja dekoracija narejena iz pisanega filca iz katerega bom izdelala okraske in viseče girlande. Darila bodo zavita v papir, ki ga bom potiskala s home made štampiljkami iz pene z geometričnimi motivi. Rada imam pisane stvari in najlepše mi je, ko ustvarjam nekaj unikatnega in posebnega.

 • #3

  Mateja (Saturday, 19 November 2016 14:00)

  Meni so najbolj všeč inspiracije z naslovom nostalgija, saj se mi te škatlice iz paprija zdijo nadvse uporabne ter hkrati tudi lepe. Mislim, da jih bom tudi sama izdelala.

 • #2

  Metka (Saturday, 19 November 2016 09:49)

  Luštkane ideje, še posebej mi je všeč adventni koledar :)

 • #1

  Sonja R. (Saturday, 19 November 2016 04:26)

  Super. Vse inspiracije so čudovite! Najbolj tista z barvnimi škatlami in kvačkanimi okraski. Še danes pričnem kvačkati! :-)