Fridolinine pomladne inspiracijeRose Quartz in Serenity

Letos so naju pri pripravi pomladnih inspiracij predvsem inspirirali odtenki barv Rose Quartz in Serenity, ki jih je Pantone lansiral kot barvi leta 2016. Sta nostalgični in spominjata na sproščene otroške dni. In se neverjetno dopolnjujeta ... s kvačkanjem. Poskusi s kvačkanjem še ti in se mu predaj s srcem. Nate lahko deluje pomirjevalno in terapevtsko, kar je znanstveno dokazano in to lahko samo potrdiva. Sproščeni, ponavljajoči se gibi lahko pomagajo pomiriti telo in možgane. Z razlogom sta bila pletenje in kvačkanje imenovana za novo jogo! Poleg kvačkanih dodatkov sva se poigrala še s škatlicami, bombažno vrvico in washi trakovi - vse na voljo v najini spletni trgovinici.

 

Čudovito pomlad ti želiva!

Simona in Rok

Komentarji

Če ti je kaj iz zgornje galerije še posebaj všeč, lahko to poveš tudi ostalim. Vesela bova tvojega komentarja! Simona in Rok


Dodaj tvoj opis pod pomladne inspiracije kako boš okrasila pirhe ti in z nekaj sreče pri žrebu, dne 26.03.2016 si lahko prislužiš čudovito knjigo FLOW za ustvarjanje s papirjem - PAPER BOOK FOR PAPER LOWERS. Lahko nam pošlješ tudi kakšno fotografijo na info@idea309.com. :-)

 

27.03.2016 REZULTAT ŽREBA: urska, ki je oddala komentar v petek, 18.03.2016 je bila izžrebana kot prejemnica knjige FLOW. :-)

Javi se nam na naš elektronski naslov info@idea309.com in nam pošlji podatke o naslovu.

Vesela bova tudi kakšne slikce tvojih pirhov.

Lp, Simona in Rok

Write a comment

Comments: 8
 • #1

  Urska (Saturday, 12 March 2016 05:41)

  Cudovito

 • #2

  Lejna (Sunday, 13 March 2016 03:11)

  Letos sem zacela ustvarjati z najlonko razlicne rozice, metulj... Zato bom tudi svoje pirhe, kar ukrasila z razlicne barve najlonk za dodatek bom okrasila s kaksno barvno cipko ali pa kar z okrasnim lepilnim trakom. Super, upam da mi se ta podvig rata.

 • #3

  TATJANA (Sunday, 13 March 2016 04:10)

  1. Jajca bom skuhala v teranu. Ker se potem nanje vse bolj slabo prime, jih bom okrasila s trakom iz čipke.
  2. Jajca bom pobarvala z različnimi barvami, okrasila jih bom s servietno tehniko.
  3. Vsak jajček bom podarila v košarici iz pisanega papirja, na košarico bom s trakom privezala še tag z imenom.
  Morda pa mi med izdelavo pride na misel še kaj - mogoče svetleči kamenčki, polperle, sol, bleščice.....?????

 • #4

  ninii (Monday, 14 March 2016 04:41)

  Letos bom prvič okrasila jajčka z bleščicami in z laki za nohte (https://www.youtube.com/watch?v=r6VyaKSH5vE)
  Vaša pomladna inspiracija je odlična. Pri nas imamo v vazi spomladanske rožice v pstelnih barvah..(tulipan, narcise, frezije, mačice..)

 • #5

  Keti (Tuesday, 15 March 2016 03:23)

  Čudovita inspiracija in še bolj čudovite fotke. Letos se nameravam poigrati z naravnimi barvami za osnovo, potem pa okrasiti s scrapbook dodatki. Morda uporabim tudi kakšno vašo idejo ;-) Običajno se končna ideja sestavi, ko začnem s packanjem. Lepe praznike!

 • #6

  Ajša (Wednesday, 16 March 2016 06:31)

  Super ideja - jajčka okrašena s kvačkanjem in cofki!
  Jaz se bom držala preizkušene tehnike - izpihana jajčka (tako so lahko za okras tudi naslednje leto) pobarvam z akrilnimi barvami, potem pa ustvarjam s servietno tehniko.

 • #7

  urska (Friday, 18 March 2016 14:13)

  jajcka bom pobarvala v cebulnih olupkih. in potem bom z belim flumastrom/svinčnikom narisala 'slovenske' motive. v stilu, kot bi bili vezeni s križci. uh, tako ne-lepo se tole prebere.
  upam, da mi uspe.
  nas fant pa jih bo najprej porisal z voscenkami in potem dal v barve.

 • #8

  Neža (Tuesday, 22 March 2016 04:28)

  Letos bomo nekatere nase velikonocna jajcka pobarvali z voscenkami ;ostali pa bodo dobili maske (brke in klobuke)...mogoce mi kaksen se ostane da jih pobarvam z laki za nohte:)